Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAJU ZAJEDNO
Povratak na članak

VIDEO Učenik je nadmašio učitelja, Cro Copov sin Ivan dobro namučio tatu

Iako je Cro Cop ranije izjavio da Ivan svakodnevno trenira s njim, još uvijek nije iskazao ambicije za profesionalno bavljenje ovim sportom

Komentari 2

RA
radolizem
16:09 10.06.2022.

U ovom slučaju učenik nikada neće nadmašiti učitelja i mislim da je za Ivana to bolje. Ono što je Mirko prošao u svom sportskom životu, to je krvavi put, pun trauma, teških udaraca. To Ivanu ne treba, ali je lijepo vidjeti kad u ovakvoj trening borbi pokaže svoje znanje i vještinu. Bravo za Ivana, bravo za Mirka i pohvala jer je Večernji objavio ovaj video.

VL
RA
radolizem
16:04 10.06.2022.

Ovo je jedan lijep motivacijski video. Ovo je priča o funkcionalnom i zdravom odgoju. Otac i sin treniraju, vidi se vještina, znoj, kombinatorika. Mirkov sin nikada ne mora ući u ring, to mu ne treba, ali mu je privilagija da ima takvog oca uz kojeg može trenirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.