Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHOW NA PRESSICI

VIDEO Tudor poludio pa napao suca: Imao je m*da poništiti pogodak, ali nije pokazao crveni karton

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Auxerre
ERIC GAILLARD/REUTERS
07.05.2023.
u 10:55

Hrvatski stručnjak i njegov Marseille vjerojatno su se ovim porazom oprostili od borbe za naslov prvaka

U derbiju 34. kola Francuske lige Lens je na svom stadionu svladao Marseille s 2-1 i probio se na drugo mjesto. Okršaj druge i treće momčadi lige pripao je Sjevernjacima, koji su sada samo na tri boda od lidera PSG, koji ima i utakmicu manje. Fofana (42) i Openda (60) zabili su za Lens, a Payet (88) počasni gol za momčad Igora Tudora, koji je sada treća s dva boda manje od Lensa.

Jedna jako sporna situacija dogodila se u 10. minuti kada je Alexis Sanchez zabio gol za Marseille, ali je glavni sudac Clement Turpin poslije VAR provjere poništio pogodak, što je jako razljutilo hrvatskog trenera Igora Tudora koji mu je imao nešto za kazati u poluvremenu. 

Turpin je pustio je da se igra nastavi nakon što se srušio branič Danso i pokazao mu da nastavi dalje. Međutim, nakon što se javio VAR otišao je provjeriti akciju te se predomislio što je izazvalo nevjericu u redovima Marseillea koji je porazom izgubio drugo mjesto i korak za vodećim PSG-om. 

- Alexis mi je rekao da je gol bio regularan, pogledao sam snimku iz različitih kuteva i ne vidim ništa sporno. U pauzi sam Turpinu rekao da je imao muda poništiti nam gol, ali nije imao muda dati drugi žuti Medini. Na jedan način je imao hrabrosti, na drugi ne - prokomentirao je Tudor.

Video poništenog pogotka možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije