Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA DROSINI

VIDEO Tučnjava u Puli! Navijači Hajduka uletjeli na teren, intervenirala i policija

Screenshot/Dalmatinski portal
26.11.2023.
u 17:43

U trenutku kada su igrači otišli pozdraviti navijače, nekolicina navijača Hajduka se s tribina spustila u teren, kako bi dobili dresove. Zaštitari su reagirali prema navijačima, a onda je uskočilo još nekoliko navijača bijelih i došlo je do tučnjave

Hajduk je u susretu 16. kola HNL-a pred rekordnih 8.606 gledatelja na Aldo Drosini pobijedio Istru 1961 2:0 upisavši prvu pobjedu u posljednjih pet međusobnih susreta.

Pogotke za pobjedu Hajduka zabili su Emir Sahiti i Marko Livaja. Sahiti je snažnim efektnim udarcem zabio u 16. minuti nakon ubačaja Dialla, a Livaja je bio precizan s bijele točke u 90. minuti.

Bila je to čvrsta utakmica, u prvom poluvremenu i s puno nervoze i incidenata, a na kraju je došlo i do incidenta s navijačima na terenu stadiona u Puli.

U trenutku kada su igrači otišli pozdraviti navijače, nekolicina navijača Hajduka se s tribina spustila u teren, kako bi dobili dresove. Zaštitari su reagirali prema navijačima, a onda je uskočilo još nekoliko navijača bijelih i došlo je do tučnjave.

Nije to izgledalo nimalo lijepo, neki od navijača su fizički nasrnuli na zaštitare, ali situacija se relativno brzo smirila kada je na teren došla policija.

Kako su izgledali neredi navijača na travnjaku stadiona Aldo Drosina u Puli, pogledajte OVDJE.

Komentara 21

PA
Pašić
18:01 26.11.2023.

Ma ne vjerujem, tako kulturni navijači su to. Ma cijela momčad je tako kulturna... sigurno je kriv zrak.

LU
Lumumba
18:59 26.11.2023.

I opet nebu bili prvaci.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:41 26.11.2023.

Ukinuti Torcidu. Koliko puta ta udruga mora pokazati da je puna kriminalnog ološa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije