Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELA ATMOSFERA

VIDEO Torcida protiv Gorice izvela neviđeni show: Ovo Poljud nikad nije vidio

Amosfera na Poljudu tijekom utakmice Hajduk - Dinamo
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
16.04.2022.
u 12:39

Pjevalo se i skandiralo kroz cijelu utakmicu i igrači su svakako "letjeli" travnjakom zahvaljujući tom huku s tribina, ali ono što se dogodilo tijekom poluvremena bio je vrhunac cijele priče.

Hajduk je u 31. kolu Prve HNL pobijedio Goricu 1:0, a jedini pogodak bio je autogol gostujućeg Aleksandra Jovičića u 13. minuti, no pamte se tri boda. Kao što će se još neko vrijeme pamtiti atmosfera koju je kreiralo oko 12.000 gledatelja, predvođenima onim najžešćim navijačima - Torcidom.

Pjevalo se i skandiralo kroz cijelu utakmicu i igrači su svakako "letjeli" travnjakom zahvaljujući tom huku s tribina, ali ono što se dogodilo tijekom poluvremena bio je vrhunac cijele priče i zapravo potvrda koliko željno se iščekuje zaostali derbi s Dinamom 20. travnja (19:00).

02.03.2022., stadion Poljud, Split - Utakmica polufinala Supersport hrvatskog nogometnog kupa, HNK Hajduk - HNK Gorica. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Potvrda je to i što čeka Dinamo na Poljudu, koji će biti ispunjen do posljednjeg dostupnog mjesta u toj utakmici. Kao svojevrsna najava bilo je tih 15 minuta pauze protiv Gorice.

"Torca eee, Torca ooo, Torca voli samo Hajduk Spalato...", moglo se čuti iz tisuća grla, koja se nisu nimalo štedjela.

Možemo samo zamisliti kakva bi atmosfera uslijedila u slučaju pobjede nad Dinamom, a kakva tek u slučaju osvajanja titule prvaka, na koju se čeka već 17 godina.

Uostalom, poslušajte sami kako je to zvučalo na Poljudu tijekom utakmice s Goricom:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ana 1950
Ana 1950
14:01 16.04.2022.

Torcida je najstarija i daleko najbolja navijačka ekipa u Europi.

HE
HeII
14:16 16.04.2022.

HŽV

VI
Vitorio
17:02 16.04.2022.

Opet dosad neviđeno ? Malo ste izlizali te riječi , ako je svakih nekoliko dana nesto nikad viđeno, onda to ne znaci nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije