Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PECA PANKER
Povratak na članak

VIDEO Srbin koji je vrijeđao Hrvate i najavio krv u Zagrebu se ne kaje: Ponosan sam na to!

Otkrio je i kako se danas putem Facebooka čuje s Boysima s kojima prepričava događaje s tribina, a prisjetio se i kako je izgledao dolazak u Zagreb

Komentari 9

KO
Korda
11:20 13.05.2020.

Ako netko misli da je na istoku drugacije nego je onda bilo - vara se. Oni s i dalje spremaju za, kako kazu, drugo poluvrijeme, i to ce kad - tad poceti. Samo, zaboravljaju da je u HR trenutno nesto vise oruzja od lovackih pusaka.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
17:10 13.05.2020.

A što se nisi sa svojim bijednicima devedesetpete borio do zadnje kape krvi protiv nas ako si toliko "ponosan".Na Kosovu te sigurno isto nitko nije vidio...

VL
ER
EroK
17:14 13.05.2020.

S ovim bar znaš na čemu si, ali koliko ima ovakvih u Srbiji, po svijetu, a i u samoj Hrvatskoj, koji svoju mržnju i zločinačku misao žive i provode je! ? Možda ne glasno, a ono po tiho, dok mi tražimo ljubav, oni nam ruše sve po već davno planiranom Memorandumu. Onda kažu, radimo i želimo 'bratstvo i jedinstvo'!?. Kakvo, izgleda jedino za što su sposobni i na čemu tako dugo i ustrajno rade, je ono 'Abelovo i Kainovo' bratstvo i jedinstvo. Moramo se probuditi iz bunila i odlučno reči veliko NE, hvala.

VL
MM
marko markic
23:14 13.05.2020.

Da su ovako branitelji 91" ko boys bjezali jadni bi mi bili i nilad nebi imali svoju drzavu

VL
DU
Deleted user
17:50 13.05.2020.

Srbi i Hrvati. Dakle ništa novo.

VL
ZA
zajebant
12:31 13.05.2020.

Gdje ima dima , ima i vatre. Hrvatska danas vise lici na balkansku vukojebinu nego na drzavu, a ako se po jutru dan poznaje, buducnost ce biti jos tmurnija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.