Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM UTAKMICE
Povratak na članak

VIDEO Sramota na Rujevici: Navijači Rijeke pljuvali igrača Hajduka

Biuk je u jednom trenutku krenuo po loptu koja je bila izašla kako bi izveo aut. U jednom trenutku netko s tribine ga je pljunuo. 19-godišnjak se nije dao isprovocirati i na sve se samo nasmijao

Komentari 6

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
12:24 03.10.2022.

Šugava Reko

VL
JU
juma
13:49 03.10.2022.

Sramota za Rijeku i njezine navijače. Biuk je stvarno miran igrač, još samo da izbaci simuliranje, bio bi za primjer svima. Opet ne smijem pomisliti što bi sve gledali u Splitu, da su tribine tako blizu travnjaka kao na Rujevici.

VL
AP
apathylolz
13:40 03.10.2022.

Sta drugo treba nego pljuvati po lopovima kad te kradu?

VL
AP
apathylolz
14:05 03.10.2022.

Nije veca sramota od pobjede Hajduka sa jos jednom pomoci sudaca, tko zna koja vec ove godine

VL
BA
bacenheider
12:25 03.10.2022.

Hajduk je pobijedio zahvaljujuci sucu koji nema pojma o sudenji,i pitam se koji glupan mu dade znak FIFE?Strijelac pobjednickog gola je morao dobiti drugi zuti,a sto automatski znaci crveni.Da se to desilo protiv Hajduka danas bi sve tiskovine pocev od HTV-a do tiskovina kmecali kako je Hajduk ostecen,a sad svi sute ko zaliveni.Promatram cempions ligu i vidim da sude suci iz Slovenije i Srbije,ligu nacija sude suci iz Slovenije i Srbije,a hrvatskih nema nigdje.Raspustit tu sudacku vrhusku i postavit postene suce i gdje ce suditi suci iz ljubavi prema nogometi i ljubavi prema hobiju nogometnog suca,a ne mafijasi koji sude samo za novce.

VL
BI
billynik
12:19 03.10.2022.

Uvijek morate naći nešto da kmečite i kukate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.