Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

VIDEO Sopić se nije šalio: Igrači Gorice trenirali u 1 sat ujutro

Šibenik i Gorica sastali se u 29. kolu SuperSport HNL-a
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.04.2023.
u 08:39

- Moji igrači će se sad ponapijati u autobusu kao da ne znaju da je trening u 1 ujutro kada dođemo u Goricu. Da izbace alkohol iz sebe - rekao je trener Goričana Željko Sopić.

Nogometaši Gorice u prvoj su utakmici 29. kola HNL-a kao gosti deklasirali Šibenik sa 4:0 (4:0) i tako im se približili na samo bod zaostatka u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje vodi u niži rang natjecanja. Dvostruki strijelac bio je Toni Fruk (8, 18), a po jedan gol su dodali Merveil Ndockyt (13) i Slavko Bralić (41). Goričani su u utakmicu krenuli uraganski i nisu ostavili nikakve šanse Šibenčanima. 

- Moji igrači će se sad ponapijati u autobusu kao da ne znaju da je trening u 1 ujutro kada dođemo u Goricu. Da izbace alkohol iz sebe - rekao je trener Goričana Željko Sopić.

Sopić se nije šalio. Gorica je objavila video kako igrači u jedan ujutro rade krugove nakon izlaska iz autobusa.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Berri
10:50 15.04.2023.

Ovdje uopće nije upitno što se dogodilo! Sopić je iskoristio ovaj uspjeh u Šibeniku da se u svlačionici napravi pobjednička atmosfera. Bravo za Goricu. Oni znaju da mogu, ušli su u niz i sigurno neće ispasti. Po ovome kako igraju, Osijek je daleko najlošija momčad u prvenstvu samo što imaju takvu bodovnu zalihu da neće imati brige.

Avatar Stradun
Stradun
11:08 15.04.2023.

"trenirali u 1 sat ujutro". Jutro je razdoblje vremena između zore i podneva. Sunčev izlazak u Velikoj Gorici bio je točno u 6 sati i 11 minuta. Tako da "1 sat " ne može biti ujutro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije