Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MURA - MARIBOR

VIDEO Skandal u Sloveniji: Huligani prekinuli utakmicu, dva nogometaša imaju problem sa sluhom

Prekid utakmice
Printscreen
18.02.2024.
u 18:32

Sudac David Šmajc bio je prisiljen prekinuti utakmicu. Iako se očekivalo da će se nastaviti ako gostujući navijači napuste tribine, navijači Maribora nisu htjeli otići. Utakmica je na kraju prekinuta.

Incident na derbiju 21. kola slovenske Prve lige Telemach između Mure i Maribora uzrokovao je prekid utakmice. Navijači Maribora topovskim su udarom pogodili trojicu rezervnih igrača Mure, što je rezultiralo prekidom utakmice.

Nemili događaj odvio se u 57. minuti. Rezervni igrači Mure zagrijavali su se ispred tribine na kojoj su bili navijači Maribora, kada je izbio incident. Dvojica igrača, Niko Kasalo i Tilen Ščernjavič, ozlijeđeni su i oba imaju probleme sa sluhom. Video pogledajte OVDJE.

Sudac David Šmajc bio je prisiljen prekinuti utakmicu. Iako se očekivalo da će se nastaviti ako gostujući navijači napuste tribine, navijači Maribora nisu htjeli otići. Utakmica je na kraju prekinuta.

U tom trenutku, rezultat je bio 0:2 u korist Maribora, a golove su postigli Josip Iličić i bivši igrač Dinama, El Arbi Hilal Soudani.

 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar CUBE
CUBE
11:23 19.02.2024.

Đokan živ, piše on na veliko, svaki će nam mesec vaskrsnut neko iz istorije

Avatar barba_arba
barba_arba
11:05 19.02.2024.

Kumparu Slovenski, di si ? Puna podrška revolucionarnoj omladini i navijačima Metalca iz Maribura.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:33 19.02.2024.

Balkanska posla. Zicu na granicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije