Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETAN PAD

VIDEO Ružna situacija zbog koje je Lovrić završio na hitnoj: 'I dalje osjećam posljedice'

Foto: Screenshot
1/3
12.02.2023.
u 18:07

Trener Osijeka Rene Poms istaknuo je nakon utakmice protiv Slavena da mu je Kristijan Lovrić rekao kako ne osjeća noge. Nasreću, s nekadašnjim predvodnikom Gorice sve će biti u redu pa bi se uskoro trebao i vratiti treninzima.

Nogometaši Osijeka i Slaven Belupa odigrali su 0-0 u dvoboju 21. kola HNL-a te su oba sastava ostala na svojim dosadašnjim pozicijama. Susret je obilježila i teška ozljeda Kristijana Lovrića, krilnog napadača Osječana. Nezgodno je pao nakon jednog duela u svojem kaznenom prostoru i nije se micao, dugo mu se na terenu ukazivala pomoć, da bi potom bio iznesen na nosilima. Hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu na pretrage. 

- Čekam da mi jave, vidjet ćemo što je problem. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Vidio sam ga nakratko, rekao mi je kako nije osjećao noge - rekao je trener Rene Poms.

Nasreću, pretrage zdjelice i kralježnice pokazale su da nema ozbiljnijih problema.

- Hvala svima na riječima i porukama podrške, znam da nije izgledalo lijepo, ali srećom sve je dobro prošlo. I dalje osjećam posljedice, noga me još uvijek boli i trne, ali vjerujem da će to uskoro proći i da ću se što prije vratiti treninzima. Žao mi je zbog rezultata, volio bih da sam mogao pomoći suigračima u završnici utakmice, da pokušamo dohvatiti pobjedu - rekao je Lovrić za nk-osijek.hr.

Situaciju pogledajte OVDJE

Lovrić, koji je ranije operirao trbušni zid, vlasnik je jednog nastupa za hrvatsku reprezentaciju iz ožujka 2021. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

PL
plajo
23:13 12.02.2023.

Nažalost Lovrić nije ni blizu forme kad je bio pozvan u repku, prespor, jedino mu je ostao udarac ali nije više precizan, šteta i za njega i Osijek. A Poms bi morao malo sebe resetirati, jer Osijek nema igru u sredini, možda da proba vratiti Žapera u par s Nejašmićem a Jugović na klupu , Škorić na Žaperovo mjesto , Caktaš i Špoljarić po poluvrijeme da igraju uz Miereza a pojačati sredinu sa Fiolićem ili Bakićem...ova igra bez igre je muka za gledati, samo nabijanje lopte na Miereza ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije