Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOCKASTI' SPLIT

VIDEO Riva je već preplavljena hrvatskim navijačima. Sreli smo jedno poznato lice

Navijači Hrvatske i Walesa okupljaju se na splitskoj rivi
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/6
25.03.2023.
u 15:21

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak rekao nam je da odnos Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza nije savršen, ali nada se obnovi Poljuda.

Splitski Poljud rasprodao se u brzom roku nakon što su u prodaju puštene ulaznice za večerašnju utakmicu između Hrvatske i Walesa (20.45 sati). Dakle, susret će na stadionu pratiti više od 32 tisuće navijača, koji se već dobrano zagrijavaju za večer ispunjenu nogometom. Neće biti jedini, gostujuća momčad također će imati podršku jer su njihovi navijači pristigli iz Ujedinjenog Kraljevstva, no, jasno, u simboličnom broju.

Riva je prepuna ljudi u obilježjima hrvatske reprezentacije, 'kockice' se nose po cijelom gradu i jasno je da želimo pobjedu, koja bi nam bila izrazito bitna, s obzirom na to da se radi o otvaranju kvalifikacijskom ciklusa za Euro 2026. u Njemačkoj. Velšani su, uz Tursku, naši najteži protivnici u skupini, koju čine još Armenija i Latvija. Samo tri dana nakon večerašnjeg sraza, upravo ćemo na gostovanje kod Turaka, koje se u Bursi igra u utorak.  

Sreli smo ovdje i poznato lice, splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka, s kojim smo kratko porazgovarali. 

 

- Bit ću na utakmici. Jako se veselim, a vesele se i navijači, želimo im dobrodošlicu. Volimo u Splitu utakmice hrvatske reprezentacije i nadam se da ćemo pobijediti. Odnos Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza nije savršen, ali nadam se da ćemo obnoviti Poljud - rekao je pa zaključio:

Navijači Hrvatske i Walesa okupljaju se na splitskoj rivi
1/6

- Očekujem pobjedu Hrvatske. 

Krenula je i povorka navijača, a predvodi ju barjaktar s velikom zastavom na kockice...

Gdje ju mogu gledati navijači koji će biti u svojim domovima? Prijenos je u programu Nove TV od 20 sati, uz emisiju prije samog susreta. 

Komentara 1

ZA
!zagreb!
17:41 25.03.2023.

Jel Dalmatinci navijaju za naše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije