Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO, IVANE

VIDEO Rakitić pokazao veličinu i na proslavi tješio uplakanog Srbina iz Seville zbog izgubljene bebe

Screenshot Relevo
02.06.2023.
u 08:13

Bivši hrvatski reprezentativac pozvao je tisuće navijača da skandiraju ime njegovog suigrača

Nogometaši Seville imali su svečani doček povodom osvajanja Europske lige i velike pobjede nad Romom koja je izborena u drami jedanaesteraca. Srpski defenzivac Nemanja Gudelj i naš veznjak Ivan Rakitić bili su u središtu pozornosti nakon što je bivši vatreni pokazao ljudsku veličinu i tješio uplakanog Gudelja koji proživljava teške trenutke. 

Prvo mu je brat Dragiša bio mrtav na tri minute, oživljavali su ga na terenu i na kraju je uspio preživjeti, kasnije mu je ugrađen defibrilator.  A onda je Gudeljova djevojka Anastasija morala prekinuti trudnoću i izgubili su dijete, prvo su presretni najavili dolazak bebe na Instagramu, a onda su nažalost morali objaviti tužnu vijest. 

GALERIJA Nakon devet godina odlučio napustiti Real i prijeći u PSG

1/5

Gudelj se na proslavi osvrnuo na jako teške događaje koje je proživio. Dok su svi oko njega nasmijani slavili, on je s balkona na središnjem gradskom trgu poručio javnosti: 'Ovo mi je najteža godina u životu. Izgubio sam brata na tri minute. Izgubio sam bebu." Tada se Gudelj rasplakao, a vesela lica oko njega postala su jako ozbiljna, a onda se iskazao Rakitić.

VEZANI ČLANCI:

Dokapetan Andalužana je odmah zagrlio Gudelja i poljubio ga te pozvao desetke tisuća navijača da daju podršku suigraču. Oni su poslušali Rakitića te skandirali Nemanjino ime, a on je odgovorio: 'U tako teški situacijama nije prošla ni minuta, ni sekunda, da nisam osjetio vašu podršku.'

 

 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
08:32 02.06.2023.

Rakitic je bio najbolji igrac na terenu,Gudelj nije nimalo zaostajao za njim.Gudelj je igrao velicanstveno vec dugo nisam vidio tako perfektno odigrani defanzivni part kao sto je Nemanja u toj utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije