Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUSTIN POIRIER

VIDEO Provokator je uvrijedio suprugu bivšeg UFC prvaka pa skoro završio u bolnici

Dustin Poirier Instagram
22.02.2023.
u 19:33

Poirier je u svojoj posljednjoj borbi pobijedio Michaela Chandlera. Bilo je to u studenom 2022. godine, a američki borac smatra kako bi mu još jedna velika pobjeda mogla donijeti novi napad na pojas prvaka

Dustin Poirier, bivši UFC prvak, napao je čovjeka koji mu je na karnevalu provocirao i uvrijedio uvrijedio suprugu. U američkoj saveznoj državi Louisiani, u gradu Youngsvilleu, održana je parada u sklopu Mardi Gras festivala kojim se obilježava američka verzija fašnika. Brojni posjetitelji su očekivali kako će sve proći u najboljem redu, ali ipak jedan događaj je pokvario cjelokupno raspoloženje, a u središtu pozornosti našao se Dustin Poirier. 

Bivši privremeni UFC prvak u lakoj kategoriji umalo se sukobio s jednim MMA obožavateljem koji mu je provocirao suprugu, ali do eskalacije sukoba ipak nije došlo. Provokator je stajao pored kamioneta u kojem se vozio UFC borac sa suprugom te mu je kroz prozor pokazao poruku koja je glasila: ‘Tvoja žena mi je slala poruke’.

Aludirao je na izjavu Conora McGregora koji je tako htio uvrijediti i isprovocirati Poiriera uoči njihovog meča pretprošle godine. Poirieru se to naravno nije svidjelo, prvo je 'šaljivcu' pokušao opaliti šamar, a onda je iskočio je iz kamioneta, no ovaj je brže bolje pobjegao kako stvarno ne bi završio u bolnici. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije