Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI SE?

VIDEO Ukazao im se Sivonjić: Dinamovci su opet proživjeli noćnu moru zbog ovog promašaja

Zagreb: Utakmica 23. kola Prve HNL, GNK Dinamo - HNK Gorica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.02.2022.
u 21:00

Nakon izjednačenja, do samog kraja nizale su se sjajne šanse Dinama. Pokušao je Bočkaj, dva puta je krajnje opasno zaprijetio Ivanušec, a onda..

Nogometaši Dinama upisali su novu prvenstvenu pobjedu te su na svom stadionu, u dvoboju 23. kola Prve HNL, s 2-1 pobijedili Goricu.

Svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu. Dinamo je poveo golom Ademija u 55. minuti, ali je Kalik izjednačio deset minuta kasnije. Tih 1-1 je stajalo sve do 89. minute kada je nova tri boda Dinamu osigurao Mislav Oršić svojim devetim prvenstvenim pogotkom u sezoni.

Nakon izjednačenja, do samog kraja nizale su se sjajne šanse Dinama. Pokušao je Bočkaj, dva puta je krajnje opasno zaprijetio Ivanušec. 

Ipak, ona prilika o kojoj se priča i nakon utakmice je ona Bartola Franjića koji je promašio s pola metra potpuno prazan gol. Srećom, nije bilo kobno za plave, a Dinamo je u 89. minuti ipak zabio pogodak za tri boda.

Pogledajte video OVDJE.

Sve je podsjetilo na jedan od najvećih promašaja u povijesti HNL-a. Onaj Sivonjića kada je Dinamo igrao protiv Cibalije. Bilo je to 25. listopada 2009. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

BS
Blue_shirt
21:49 12.02.2022.

Ajmo kurir pljuvanje po najuspjesnijoj ekipi u RH, tri dva jedan kreni... ups vec ste krenuli... Franjic je utrcao ali krivi korak i zapeo kramponima pa nije stigao na loptu. Vama za info sivonjic je zaustavio loptu koja je isla u gol... Eh da sad se sjetih, a niste se prisjetili sivonjica prije dva tjefna na subicevcu ??? Pricao mi frend da je jedan igrac sa pola metra zakucao loptu u stativu i to jer je glumio mangupa i htio zabiti "no look" , ha ha ha

JG
jozagulikoza.guli
23:12 12.02.2022.

Dasoviću, opet pretjeruješ.

PR
prahrvat
23:15 12.02.2022.

Jedva je dohvatio loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije