Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKE TUČNJAVE

VIDEO Potukli se Boysi i Kohorta. Osječki huligani bježali, a jedan pao: Nije se dobro proveo

Foto: Screenshot: Facebook
1/3
20.03.2023.
u 10:05

Sve se dogodilo nakon susreta Osijeka i Futsal Dinama. Pobjedu je odnijela zagrebačka strana, ali postoji još jedna verzija priče...

U osječkoj dvorani Zrinjevac u petak su u sklopu 16. kola 1. HMNL susreli malonogometaši Osijeka i Futsal Dinama, a pobjedu je odnijela zagrebačka momčad rezultatom 6:2. Tenzije između navijača osjetile su se već u dvorani Zrinjevac, da bi se dvije skupine - Bad Blue Boysi i Kohorta - potukle u obližnjem gradskom parku. Na Facebooku su se pojavila slike tučnjave.

Stranica Hooligans.cz objavila je dva videa, snimana s obližnjih zgrada. Na prvom se vidi sraz huligana odjevenih u crno, dok drugi prikazuje bijeg domaće strane, koja je pritom ostavila jednog od svojih članova. Pao je prilikom povlačenja pa su ga protivnici iscipelarili.

- Mi smo purgeri, najjači smo, najjači - vikali su BBB-i, koji su otjerali Kohortu, po završetku sukoba.

No, svatko ima svoju verziju priče pa tako jedan korisnik na Facebooku piše kako je 60 pripadnika BBB-a napalo šestoricu osječkih huligana...

Futsal Dinamo na tablici je treći s 26, dok Osijek drži osmo mjesto s 20 bodova. Vodeće je Novo Vrijeme, koje ima 31 bod. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije