Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIK ANTONYJA

VIDEO Pogledajte zbog čega ga je trener Manchestera izveo iz igre: 'Pa on je klaun!'

Erik ten Hag
Foto: Marius Becker/DPA/PIXSELL
1/3
28.10.2022.
u 10:00

- Nemam pojma što on radi. To je smiješno. Ne znam čemu to uopće služi. Kada imaš prednost od tri ili četiri pogotka, možda ćeš napraviti takvo što - kazao je Paul Scholes, legendarni veznjak Uniteda.

Manchester United sinoć je lakoćom slavio protiv moldavskog Sheriffa (3:0), no jedna neobična situacija posebno je razljutila Erika ten Haga. Trener engleske momčadi nije bio impresioniran svojim veznjakom Antonyjem koji je u jednoj situaciji, dok mu u blizini nije bio niti jedan protivnički igrač, izveo okret s loptom za 720 stupnjeva.

To je usporilo Unitedovu akciju, a Ten Hag je, nezadovoljan poigravanjem i neozbiljnošću, Antonyja izvadio iz igre. Bilo je to kod rezultata 0:0. Antonyjevim vještinama nije posebno bio impresioniran ni Paul Scholes.

Legendarni veznjak Manchester Uniteda koji je, između ostaloga, u karijeri osvojio 11 engleskih naslova i dvije Lige prvaka kazao je: 

- Nemam pojma što on radi. To je smiješno. Ne znam čemu to uopće služi. Kada imaš prednost od tri ili četiri pogotka, možda ćeš napraviti takvo što. To nije zabavljačka vještina, to je klaun.

Ten Hag je na nešto kasnije izjavio da je Antonyjeva zamjena bila planirana, no izraz lica nizozemskog trenera nakon bespotrebne budalaštine njegova igrača kazao je sve.

Porez Antonya pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore
 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

 

Komentara 3

PO
poluvodič
11:27 28.10.2022.

Smisao sporta, izmedju ostalog, je i zabava.. Najbolje bi bilo da svi kao roboti igraju.. Zato je Ronaldinho najveći svih vremena po meni. Coek se znao natjecati ali i zabavljati u isto vrijeme.

BL
blackeder2022
16:48 28.10.2022.

Trener s karakterom,povukao je potez za svaku pohvalu.Nogomet je sport u kojemu se zbog basnoslovnih plaća očekuje ozbiljnost i profesionalnot bez ponižavanja ili omaložavanja protivnika.Tehnički zahtijevan akrobatski potez u igri je jedno a glupiranje nabterenu je za curkus,a cirkusantima je mjesto u cirkusu.Palac gore treneru.

Avatar southman
southman
10:30 28.10.2022.

A tko ga je platio 100 mil eur-a. Upravo on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije