Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE NAD LOKOMOTIVOM

VIDEO Pogledajte vrhunski gol Emira Sahitija kojim je Hajduk došao do pobjede

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.09.2023.
u 21:34

Kosovskom reprezentativcu ovo je bio prvijenac u sezoni za Hajduk, a ukupno je u redovima splitskog kluba upisao 87 nastupa te postigao 12 pogodaka

Nogometaši Hajduka prekinuli u niz od dva uzastopna poraza svladavši kao domaćini na Poljudu Lokomotivu sa 1-0 (0-0) u susretu 9. kola HNL-a. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Emir Sahiti u 76. minuti.

Nakon mučenja Hajduka u prvom poluvremenu u kojem nisu kreirali niti jednu pravu veliku priliku protiv gostiju iz Zagreba, splitska momčad je u drugom poluvremenu apsolutno dominirala i nizala prilike, što im se isplatilo 15-ak minuta prije kraja dvoboja.

Trajkovski je brzo izveo udarac iz kuta, uposlio Sahitija na lijevoj strani kaznenog prostora, prvi udarac Hajdukovog krila završio je u bloku, no lopta se vratila Sahitiju koji si je stvorio prostor za udarac sa 20-ak metara koji je odsjeo u donjem lijevom kutu.

Sahiti je tijekom ovog susreta bio jedan od najraspoloženijih pojedinaca Hajduka te je nekoliko puta tijekom utakmice okušao svoj udarac iz daljine, a ovaj u 76. minuti je bio daleko najprecizniji. Pogodak pogledajte OVDJE.

Kosovskom reprezentativcu ovo je bio prvijenac u sezoni za Hajduk, a ukupno je u redovima splitskog kluba upisao 87 nastupa te postigao 12 pogodaka. 

Vodeći Hajduk sada ima 18 bodova, tri više od druge Gorice koja je ranije u subotu kao gost svladala Istru 1961 također sa 1:0, a pet više od treće Rijeke i četvrtog Dinama koji su odigrali susret, odnosno dva susreta manje. Lokomotiva je sedma s devet bodova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije