Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VARAŽDINU SJAJNA ATMOSFERA

VIDEO Pogledajte što je Duvnjak 'podvalio' Daliću: 'Dule, ne mogu vjerovati!'

Foto: HRS
1/2
18.03.2022.
u 12:05

Naime, kako je uobičajeno da sportski kolektiv kao poklon da dres svog kapetana bitnim gostima i prijateljima, izbornik Dalić je vjerojatno to očekivao u vrećici koju mu je Domagoj uručio, ali u njoj je bio tek - marker

Pripreme hrvatskih rukometaša nakratko je prekinuo iznenadni gost, legendarni Zlatko Dalić.

Izborniku naših nogometaša bio je dobro raspoložen u Areni Varaždin gdje se trenutno nalaze hrvatski rukometaši koje predvodi nezamjenjivi Domagoj Duvnjak. A ono što je kapetan Kauboja 'podvalio' Daliću uz smijeh i za dobru zezanciju nasmijalo je sve koji su vidjeli o čemu se radi. 

Naime, kako je uobičajeno da sportski kolektiv kao poklon da dres svog kapetana bitnim gostima i prijateljima, izbornik Dalić je vjerojatno to očekivao u većici koju mu je Domagoj uručio, ali u njoj je bio tek - marker. 

Naravno, samo nakratko. Nakon što je izbornik lijepo primio šalu, Duvnjak je odmah poklonio dres sa svojim prezimenom našem srebrnom izborniku.

Izbornik je uz osmijeh pedagoški prokomentirao: 'Dule, ne mogu vjerovati...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije