Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI PORAZ

VIDEO Pogledajte Rakitićev majstorski ubačaj za gol protiv Arsenala

UEFA Super Cup - Manchester City v Sevilla
Foto: Alkis Konstantinidis/REUTERS
1/4
24.10.2023.
u 23:31

Sevilla je trenutno treća u grupi B s dva boda. Ispred njih su Arsenal sa šest te Lens s pet bodova. Večeras je igrao i Real Madrid. "Kraljevski klub" porazio je portugalsku Bragu s 2:1

Sevilla je na domaćem terenu poražena od Arsenala rezultatom 2:1 u utakmici 3. gola grupne faze Lige prvaka. U momčadi Mikala Artete zabili su Gabriel Martinelli u 3. minuti sudačke nadoknade prvoga dijela te Gabriel Jesus u 53. minuti. 

Jedini pogodak za španjolsku momčad zabio je Nemanja Gudelj u 58. minuti, no do kraja utakmice nisu uspjeli izboriti izjednačenje. Gudeljev pogodak uslijedio je nakon sjajnog ubacivanja Ivana Rakitića iz kornera.

GALERIJA Bayern u stresnoj utakmici ipak svladao Galatasaray; Inter siguran protiv Salzburga

UEFA Super Cup - Manchester City v Sevilla
1/21

Ubačaj je doletio ravno na srpskog veznog igrača, a vratar "Topnika", David Raya, nije nikako mogao zaustaviti loptu. Snimku pogotka možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Sevilla je trenutno treća u grupi B s dva boda. Ispred njih su Arsenal sa šest te Lens s pet bodova. Večeras je igrao i Real Madrid. "Kraljevski klub" porazio je portugalsku Bragu s 2:1, a briljantnih 90 minuta odigrao je hrvatski kapetan Luka Modrić.

VIDEO Modrić o porazu blijede Hrvatske: 'Ne treba dramiti. Jednostavno nismo bili pravi'

Komentara 2

JM
JMN
07:18 25.10.2023.

Dalić nije ni našao zamjenu za Brozovića niti zamolio Raketu da se vrati iako je rekao da je tu ako zatreba. Kad nekoga čujete da stalno govori o skromnosti i poniznosti, znajte da iza toga stoji veliki ego. To se ne govori. To se pokazuje.

MI
mikimouse12
01:06 25.10.2023.

Ipak je rezultat bitniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije