Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UBAČAJ BREKALA

VIDEO Pogledajte Pašalićev gol koji je razveselio Hrvatsku

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Croatia v Cyprus
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.03.2021.
u 20:40

Veznjak Atalante je iskoristio veliku pogrešku gostujućeg stopera Soterioua koji je glavom pokušao vratiti loptu svom vrataru, ali tu loptu je presjekao Pašalić i također glavom s pet metara zatresao mrežu

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine ostvarila prvu pobjedu svladavši u Rijeci Cipar s minimalnih 1:0 (1:0).

Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Pašalić u 40. minuti.  Mnogo bolju priliku imao je Pašalić u 30. minuti, Vrsaljko je povukao po desnoj strani i poslao odličan centaršut na drugu vratnicu gdje je natrčao Pašalić, ali je s tri metra glavom prebacio vrata.

Ipak, kasnije je Perišić sjajno prošao po desnoj strani, Budimir je na prvu stativu navukao obranu, a  veznjak Atalante je iskoristio veliku pogrešku gostujućeg stopera Soterioua koji je glavom pokušao vratiti loptu svom vrataru, ali tu loptu je presjekao Pašalić i također glavom s pet metara zatresao mrežu.

Zbog autorskih prava ne možemo objaviti snimku gola, ali video možete pogledati OVDJE

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
20:45 27.03.2021.

Ova utakmica bje jad i žalost . Kuku i lele .

MA
Maloni
21:33 27.03.2021.

Prosječna smo ekipa i trebamo se naviknuti da će ubuduce, neznamo do kada, sve naše tekme biti na ovoj razini. Razina bum patapum!!!

VI
vidum
22:23 27.03.2021.

Dajte ruku rukometašima. Izgledaju jednako. Srozavanje je očito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije