Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni duo

VIDEO Pogledajte neobičnu konferenciju za medije Kove i Joška, pitanja su ih nasmijala i iznenadila

YouTube
23.11.2023.
u 18:28

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol odgovarali su na zanimljiva pitanja

Svi znamo da su rijetki oni nogometaši koji vole odgovarati na pitanja i sjediti na konferencijama za medije, no ipak moraju. Nesvakidašnju konferenciju organizirao je Manchester City, a pred postavljače pitanja sjeli su hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol.

Naime, 14 djece dobilo je priliku postavljati pitanja svojim idolima, a naši su vatreni dečki su odgovarali.
Što bi bio da nisi nogometaš, upitao je dječak Kovačića.

- Dok sam bio kao vi, htio sam postati nogometaš. Da nisam, ne znam što bih radio. Vjerojatno nešto s mojim tatom - rekao je Kova pa dobio novo pitanje.

Da zapneš na pustom otoku s nekime od svojih suigrača, tko bi to bio?

- Uzeo bih Joška, ne znam bi li on mene ha-ha. Došli smo zajedno ovdje, znamo se jako dobro - rekao je Mateo, a Gvardiol se složio:

- I ja bih izabrao Matea.

Tko vam je idol?

- Messi. Nevjerojatno je što radi zadnjih 15 godina. Imao sam tu sreću što sam igrao protiv njega - rekao je Gvardiol, a Kovačić dodao:

- Kroz djetinjstvo je bilo više njih, ali kako sam odrastao, ugledao sam se na Iniestu i Modrića. Oni su me inspirirali. 

Gvardiol je otkrio kako je nedavno probao engleske muffine i da mu je to trenutno najdraže englesko jelo. Otkrili su i tko je najbolji plesač u svlačionici te kako ujutro rade frizuru. Cijeli intervju pogledajte u videu.

.

Komentara 2

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
18:54 23.11.2023.

Idoli im nisu bili, ni jedan, iz regije. To će snažno odjeknuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije