Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODE S MAKSIMIRA
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte kakvu je spačku Dinamo priredio Baturini: 'Psovao bih sve, da se ne snima'

"Daj razbit ću ovu plejku od koga god da je. Neću više nikad igrati Fifu nakon ovoga", rekao je Martin Baturina živčan što ne može ništa protiv svog klupskog kolege Tibora Halilovića

Komentari 1

Avatar gusjenica
gusjenica
11:45 13.04.2024.

Nisam nogometni stručnjak pa moram prihvatiti da Baturina vrijedi 18 mil Eura. Koliko sam ga ja gledao, on je ustvari jedan jako ne dorađen igrač. Tehnika, a i šut mu je još uvijek loš. Za sada živi na prirodnom talentu za nogomet. Da, i još nisam vidio da se ikada od srca nasmijao. Nešto njega gadno muči.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.