Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO S TRENINGA

VIDEO Pogledajte kako se Ronaldo počastio Ferrarijem od 1,6 mil. eura

VAE, Globe Soccer Awards 2020
EXPA/PIXSELL
11.05.2021.
u 22:36

Riječ je o superautomobilu koji ima 799 konjskih snaga i postiže maksimalnu brzinu od 300 km/h, a do 100 km/h ubrzava za samo 2.9 sekundi

Dok su drugi trenirali, Cristiano Ronaldo je malo 'šopingirao'. I to jako lijepo i jako luksuzno. Naime,  u društvu Juveovog predsjednika Andrea Agnellija, Ronaldo je otišao u grad Maranello u kojem je smješteno sjedište F1 giganta Ferrarija. Ondje se družio s Ferrarijevim vozačima Charlesom Leclercom i Carlosom Sainzom kojima je poklonio svoj dres.

No, to nije bilo ono što je najviše uzbudilo tamošnje novinare. Bila je to činjenica da je Ronaldo potrošio čak 1,6 milijuna eura u tih nekoliko sati druženja. Doduše, nije to učinio na ručku ili sličnome, već u salonu Ferrarijevih 'zvijeri'.

Portugalac se počastio  novim Ferrarijem Monza SP2.

Riječ je o superautomobilu koja ima 799 konjskih snaga i postiže maksimalnu brzinu od 300 km/h, a do 100 km/h ubrzava za samo 2.9 sekundi.

Ključne riječi

Komentara 1

KI
krupan_izdajnik
11:25 12.05.2021.

Svaka cast. Ovo je dobar primjer omladini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije