Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
m-1 global

VIDEO Pogledajte kako je Monson ugušio Fjodorova brata

Fedorbrat
youtube.com
16.11.2012.
u 13:00

Priredba M-1 Globala donijela je u četvrtak veliko iznenađenje. Malo tko je očekivao da će Jeff Monson uspjeti svladati Aleksandra Emelianenka i to prekidom u drugoj rundi

St. Petersburg ugostio je veliku priredbu M-1 Challenge 35 na kojoj je održano i nekoliko mečeva za njihovu titulu prvaka, a u glavnoj borbi večeri nastupio je Aleksandar Emelianenko, brat poznatijeg Fedora, te Jeff Monson, iskusni američki borac.

Monsonu je već 41 godina i u posljednje vrijeme nerijetko zna imati borbu svaka dva tjedna, no to ipak ne znači da samo dolazi pokupiti honorar i pasti nakon najviše dvije minute. No, čini se da su ga mnogi u Rusiji ipak podcijenili pa su ostali šokirani nakon što je uspio Emelianenka ugušiti sredinom druge runde.

Pogledajte video.

Komentara 1

II
ivo Ivin
23:43 18.11.2012.

"Pogledajte kako je Monson ugušio Fjodorova brata" Kada je sahrana? xD A možda samo "novinar" ne shvaća značenje riječi "ugušio"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije