Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMPERAMENTNI GORAN

VIDEO Pogledajte kako je Ivanišević divljao i razbijao zbog Federera

Goran Ivanišević
instagram.com/goranivanisevicofficial
15.09.2022.
u 18:03

Ivanišević, sadašnji trener Novaka Đokovića, u Milanu je divljao i lomio reket zbog Federerova forehanda. Pogledajte video.

Roger Federer danas je objavio kraj sjajne teniske karijere. Veliki Švicarac je tijekom svoje karijere osvojio 20 "grand slam" naslova u pojedinačnoj konkurenciji, osam Wimbledona, šest Australian Opena, pet US Opena i jedan Roland Garros. Ukupno je osvojio 103 naslova na ATP Touru. Od 2005. do 2007. godine igrao je u 10 uzastopnih "grand slam" finala, 2014. godine je osvojio Davis Cup sa Švicarskom, a tijekom karijere je proveo 310 tjedana na prvom mjestu ATP ljestvice. Jedino što mu nedostaje je pojedinačno olimpijsko zlato, 2012. godine je izgubio u finalu OI u Londonu od Andyja Murraya.

Posljednji susret koji je odigrao na ATP Touru tako će ostati četvrtfinale prošlogodišnjeg Wimbledona u kojem ga je svladao Poljak Hubert Hurkacz. Zbog ozljede koljena morao je na treću operaciju u posljednje dvije godine, a usprkos nastojanjima da se vrati na razinu potrebnu za profesionalno igranje, morao je priznati kako je njegovo vrijeme prošlo. 

A ovom prigodom zgodno je podsjetiti na susret Federera (rođen 1981. godine) i našeg Gorana Ivaniševića (rođen 1971.). Oni su međusobno igrali dva puta, 2000. u Londonu i 2001. u Milanu. Oba je puta slavio tada mladi Švicarac.

A zanimljivo je bilo kada je Ivanišević, sadašnji trener Novaka Đokovića, u Milanu divljao i lomio reket zbog Federerova forehanda. Pogledajte video.

Komentara 2

DU
Deleted user
05:48 16.09.2022.

Izvorno objavljeno 2001. g.

DU
Deleted user
18:35 15.09.2022.

Da, i...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije