Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svladao je Union u Berlinu

VIDEO Pogledajte kako je Bayern 'petardom' ispravio traume iz Kupa

Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Bayern Munich
Foto: FABRIZIO BENSCH
1/3
30.10.2021.
u 19:28

Bavarci su u srijedu doživjeli najveći poraz od 1978. godine, ali su u Berlinu glatko dobili Union.

Bayern München svladao je Union u Berlinu s 5-2 u 10. kolu njemačkog prvenstva i to samo tri dana nakon teškog poraza u Kupu u Moenchengladbachu (0-5). 

Bavarci su u srijedu doživjeli najveći poraz od 1978. godine, ali su u Berlinu glatko dobili Union. Bayern nakon samo 23 minute igre vodio s 2-0 pogocima Roberta Lewandowskog, Leroy Sane je zabio za 3-0 u 35. minuti, da Niko Giesselmann u završnici prvog poluvremena smanjio za domaćina.

Soccer Football - Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Bayern Munich - Stadion An der Alten Forsterei, Berlin, Germany - October 30, 2021 Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their first goal from the penalty spot with teammates REUTERS/Fabrizio Bensch DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.
Foto: FABRIZIO BENSCH

U nastavku su za Bayern pogađali Kingsley Coman i Thomas Müller, a za Union Julian Ryerson. Josip Stanišić je igrao do 69. minute.

Golijadu Bayerna pogledajte OVDJE.

Bayern vodi s bodom više od Borussije koja je u Dortmundu porazila Koeln s 2-0 pogocima Thorgana Hazarda i Steffena Tiggesa. 

Trećeplasirani Freiburg nadigrao je posljednjeplasirani Greuther Fürth sa 3-1 s dva autogola i pogotkom iz penala, Wolfsburg je u Leverkusenu iznenadio Bayer s 2-0, a Mainz u gostima Arminiju Bielefeld 2-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije