Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

VIDEO Pogledajte kako izgleda testiranje na koronavirus

Svetlana Kuznjecova
Foto: Instagram/Svetlana Kuznjecova
23.03.2020.
u 12:41

Objavila je video u kojem je prikazan postupak uzimanja uzoraka za testiranje

Cijeli se svijet uključio u borbu protiv koronavirusa. Sportaši su napustili svoja sportska borilišta i u samoizolaciji pokušavaju zadržati formu.

Ruska tenisačica, 34-godišnja Svetlana Kuznjecova, testirala se na koronavirus, a svoje iskustvo podijelila je s fanovima na Instagramu.

Objavila je video u kojem je prikazan postupak uzimanja uzoraka za testiranje.

Na snimci je prikazano kako zdravstveni djelatnik od tenisačice uzima dva brisa, iz nosnica i grla. Potom uzorke sprema u epruvete, a brisevi idu na daljnju analizu.

Svetlani Kuznjecovoj baš nije ugodno, ali je sve hrabro podnijela. Ruska tenisačica trenutačno je na 32. mjestu WTA liste, u karijeri je osvojila 18 naslova.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije