Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi spektakl

VIDEO Pogledajte čudesan doček Messija u Argentini: Rođendan proslavio utakmicom u rodnom gradu

FILE PHOTO: FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/6
25.06.2023.
u 09:37

Ugašena su svjetla stadiona, a tribine su osvijetlile bljeskalice mobitela. Kada na teren došao Lionel Messi krenula je bakljada, a navijači su mu pjesmom čestitali rođendan. Utakmica je ujedno bila oproštajna za Maxija Rodrigueza, bivšeg igrača argentinske reprezentacije.

U subotu je argentinska legenda Lionel Messi proslavio svoj 36. rođendan u rodnom gradu Rosariju. S argentinskom reprezentacijom zaigrao je na oproštajnoj utakmici bivšeg suigrača Maxija Rodrigueza. Utakmica reprezentacije i Rodriguezovih Newell's Old Boysa trebala je biti veliki oproštaj njegovog reprezentativnog suigrača, no Messi je privukao svu pozornost.

Navijači kluba u kojem je svojevremeno igrao i sam Messi priredili su mu nevjerojatan doček. Ugašena su bila svjetla stadiona, a tribine su osvijetlile bljeskalice mobitela. Kada je ušao na teren krenula je bakljada, a navijači su Messiju pjesmom čestitali rođendan.

Messi je u argentinskom dresu za navijače priredio lijepu predstavu zabivši tri gola u prvom poluvremenu. Prvi pogodak je bio neobranjiv šut iz slobodnog udarca u četvrtoj minuti.

VEZANI ČLANCI:

Utakmica je završila pobjedom Newell's Old Boysa rezultatom 7:5, a Maxi Rodriguez zabio je po jedan gol za svaku ekipu. Messi je postigao svoj hat-trick, a u strijelce za reprezentaciju upisao se i Martin Posse.  Ignacio Scocco i Gabriel Batistuta zabili su golove za klub, a zabili su i Rodriguezov sin i dvije kćeri.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije