Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S IGRAČEM VIŠE

VIDEO Pogledajte asistenciju Brozovića u pobjedi Al Nassra

Arab Club Champions Cup - Final - Al Hilal v Al Nassr
Stringer/REUTERS
19.09.2023.
u 22:33

Domaći igrač Sarlak je dobio u 52. minuti drugi žuti karton nakon čega je krenula još žešća ofenziva Al Nassra. U 62. minuti gosti su postigli prvi pogodak, strijelac je bio Abdulrahman Ghareeb, dok je asistirao upravo Brozović.

Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije čiji dres nosi i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, startao je pobjedom u skupini E azijske nogometne Lige prvaka.

Al Nassr je gostovao u Teheranu kod iranskog Persepolisa gdje je pobijedio 2-0. Cristiano Ronaldo, Brozović, Mane i društvo slomili su suparnika u drugom poluvremenu, u kojem su imali igrača više.

Domaći igrač Sarlak je dobio u 52. minuti drugi žuti karton nakon čega je krenula još žešća ofenziva Al Nassra. U 62. minuti gosti su postigli prvi pogodak, strijelac je bio Abdulrahman Ghareeb, dok je asistirao upravo Brozović. Video pogledajte OVDJE.

Utakmica je riješena deset minuta kasnije, a pogodak za 2-0 je dao Mohammed Qassem odlično pogodivši iskosa, uz bližu vratnicu. Brozović je iz igre izašao u 80. minuti.

U drugoj utakmici prvog kola ove skupine Istiklol iz Tadžikistana i katarski Al Duhail su odigrali utakmicu bez golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije