Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA Ivan Perišić je u kratkom roku postao jako popularan u Belgiji

Video: Perišić ne smije govoriti, ali zato zabija

01.03.2009.
u 12:59

Zbog mira i reda u momčadi, trener nogometaša belgijskog Roeselarea Dennis van Wijk objavio je silenzio stampa za dvojicu svojih nogometaša: Ivana Perišića (20) i Sherjilla MacDonalda (24).

Odluku je Nizozemac donio nakon što se oko 20-godišnjega splitskog veznjaka počela stvarati medijska halabuka. Poludjeli su za njim mediji i skauti najvećih europskih klubova nakon što je u devet nastupa za svoj novi klub zabio sedam golova, od kojih su mnogi bili rijetko atraktivni.

Momak kojega u Francuskoj počinju uspoređivati sa Zidaneom i Micoudom zabio je i u subotnjem dvoboju 24. kola belgijskog prvenstva kod FC Bruggea. Pretposljednja momčad prvenstva držala je moćni klub u šahu u završnici dvoboja koji je završio 2-1 pobjedom favorita. Perišić i suigrači igrali su toliko dobro da je vratar belgijske reprezentacije i CB-a Stijn Stijnen zaradio epitet igrača utakmice nakon nekoliko serije fantastičnih obrana.

Nije jedino uspio zaustaviti udarac glavom Perišića u 77. minuti. Ubacivanje suigrača s lijeve strane na visinu 16-erca bivši je kadet i junior Hajduka krasnim lobom glavom proslijedio iza Stijnena. Bio je to još jedan velemajstorski potez igrača koji bi, nastavi li ovako, vrlo brzo mogao zasjati i u A-reprezentaciji Hrvatske.

Van Wijk je odluku o zabrani komunikacije za dvojicu ponajboljih igrača objasnio rečenicom da momčadi treba mir u predstojećoj borbi za opstanak u ligi.

Mladi nogometaš igra u Belgiji na posudbi iz Sochauxa. Na utakmici protiv Club Bruggea pratili su ga skauti Bundesligaša Kölna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije