Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVI PRIZORI

VIDEO Palčić upoznao svog idola Marija Mandžukića: 'Navijao sam i gledao sve utakmice'

Mandžukić i dječak
HNS
31.08.2023.
u 08:47

Mario Mandžukić dječaku Neviju Krešiću (12) u povodu njihova druženja darovao je i posebne kopačke s hrvatskom zastavom koje je sam potpisao. Poslije su zajedno igrali nogomet

Nevio Krešić (12) rođen je sa 1,1 kilogramom i bio je dugačak samo 35 centimetara. Također, jedino je dijete u Hrvatskoj s rijetkom vrstom dvarfizma, sindromom Majewski. Prošle godine upoznao je Marija Mandžukića.

Mandžukić je dječakov najdraži nogometaš. Danas bivši reprezentativni napadač radi kao pomoćnik u stožeru Zlatka Dalića. HNS je na svojim službenim stranicama objavio video njihova upoznavanja u povodu 111 godina postojanja HNS-a, u sklopu kampanje "Generacija 111".

VEZANI ČLANCI:

"Navijao sam i gledao sve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Bio sam budan kad si zabio gol Engleskoj. Cijelo vrijeme sam gledao", rekao je dječak Mandžukiću, a Mario mu je darovao kopačke s hrvatskom zastavom i svojim potpisom.

VIDEO

 

Komentara 1

AN
AnimaTor
14:03 31.08.2023.

Bravoooooo vatreni. Svaka vanm čast. Da je makar i u drugim segmentima života takvih akcija. Još jedanput Bravvvvvvoooooooooo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije