Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA LEGENDA

VIDEO Ova snimka Luke Modrića postat će besmrtna u Realu. Ovako nešto se ne može zaboraviti

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
26.02.2024.
u 08:55

U dvoboju protiv Seville ušao je u 75. minuti, a šest minuta kasnije digao je 80 tisuća navijača na noge spektakularnim pogotkom koji se pokazao pobjedničkim.

Hrvatski nogometni majstor Luka Modrić je bez ikakve dvojbe apsolutna legenda Reala. Ove sezone međutim igra manje nego ikad prije, no koristi svaku priliku da pokaže kakav je virtuoz. 

GALERIJA Modrić zabio golčinu Sevilli

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/7

U dvoboju protiv Seville ušao je u 75. minuti, a šest minuta kasnije digao je 80 tisuća navijača na noge spektakularnim pogotkom koji se pokazao pobjedničkim.

Uslijedilo je veliko slavlje hrvatskog nogometaša. Popeo se na ogradu, a onda su krenule emocije uz veliko slavlje dok je vatreni bio okružen suigračima iz Reala. 

VEZANI ČLANCI:

Vidjelo se da ovo puno znači Modriću jer smatra kako je i dalje dovoljno dobar da u 39. godini života igra na najvećim nogometnim pozornicama. 

Komentara 1

PN
pošteni_načelnik
10:05 26.02.2024.

Bravo Luka! Genijalno! Bitno da Hajduku nisi bio dovoljno dobar da zarade na tebi! Amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije