Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA IZVEDBA

VIDEO Olmo ostavlja bez teksta: Pogledajte što je uspio u samo 30 minuta na terenu

Foto: Reuters
1/3
20.02.2022.
u 23:29

Veći dio sezone je propustio zbog puknuća mišićnih vlakana u bedru i bilo je pitanje hoće li se uopće u dogledno vrijeme vratiti, a i kakav će se vratiti. Nakon Berlina, jasno je da Leipzig ima igrača svjetske klase.

U posljednjoj utakmici 23. kola njemačkog nogometnog prvenstva Leipzig je kao gost svladao berlinsku Herthu sa 6:1 (1:0). A zvijezda  utakmice svakako je Dani Olmo, ne samo zbog izvedbe, već oporavka nakon teške ozljede.

Veći dio sezone je propustio zbog puknuća mišićnih vlakana u bedru i bilo je pitanje hoće li se uopće u dogledno vrijeme vratiti, a i kakav će se vratiti. Nakon Berlina, jasno je da Leipzig u Olmu ima igrača svjetske klase. Ako to već nije bilo jasno i nakon prošlog kola, kad je odigrao 64 minute i uspio zabiti te asistirati u pobjedi 3:1 nad Kölnom.

Foto: Reuters

Leipzig je u prvom poluvremenu u vodstvo doveo Henrichs (20), da bi početkom nastavka Jovetić (48) poravnao na 1:1 nakon što je njegov udarac pogodio blok hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola i promijenio smjer te postao neobranjiv za Gulascija. I upravo u 60. minuti, kod 1:1 ulazi Olmo u igru...

Iako je pobjedu Leipzigu s dva gola osigurao Nkunku (64-11m, 67), za jedan pogodak fenomenalno mu je asistirao Olmo. A potom je u 74. minuti i sam bio strijelac za 4:1, dok su se do kraja susreta u strijelce su se upisali Haidara (81) i Poulsen (88).

Pogledajte fenomenalnu izvedbu Danija Olma OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
08:23 21.02.2022.

Dani Olmo! Miljenik svih pravih ljubitelja sporta u Hrvatskoj.

JO
jedan od...
12:21 21.02.2022.

bravo Olmo, to je igračina,a ne onaj penalaja iz hajduka kojeg veličaju jer svaku tekmu da 2 gola iz penala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije