Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽURITE PO PRIMJERAK

VIDEO Od četvrtka na kioscima: Pet zlatnih godina - specijal o Dalićevim vatrenima

Foto: Večernji list
1/3
12.07.2023.
u 19:31

U specijalu na 84 stranice, po cijeni od samo 2,80 € u paketu s novinama, čitajte intervju s Marijanom Kustićem, veliku priču o Zlatku Daliću, analizu kako su Vatreni promijenili svjetski nogometni poredak, pogled prema Euru 2024. godine...

Poštovani čitatelji, u četvrtak 13. srpnja uz novine izlazi novi Večernjakov specijal, ovaj put o uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije u posljednjih pet godina, u kojima smo osvojili čak tri medalje na velikim natjecanjima - svjetsko srebro u Rusiji 2018. godine, broncu u Katru 2022. godine, te srebro u Ligi nacija prije mjesec dana u Nizozemskoj.

U specijalu na 84 stranice, po cijeni od samo 2,80 eura u paketu s novinama, čitajte intervju s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem, čovjekom koji je vratio povjerenje u hrvatski nogomet, a donosimo i veliku priču o Zlatku Daliću, s nepoznatim detaljima o njegovoj izborničkoj karijeri.

VEZANI ČLANCI:

Moći ćete u specijalu pročitati i priču o Dalićevom stožeru. Također, prisjetit ćemo vas puta Vatrenih do sve tri velike medalje, a donosimo i analizu kako je jedna "mala" Hrvatska promijenila svjetski nogometni poredak. Donosimo i zanimljiv kviz o Vatrenima, pogled prema Euru 2024. godine, te nepoznate detalje o reprezentativnom kampu u Velikoj Gorici.

Foto: Hrvatske Šume
Foto: Hrvatske Šume
Foto: Hrvatske Šume

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije