Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Objavljena snimka koja prikazuje trenutke prije smrti navijača AEK-a

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće
THANASIS DIMOPOULOS
15.08.2023.
u 12:51

U petoj minuti i 56. sekundi priloga vidi se kako žrtva ulazi u trgovinu i ruši se iza hladnjače. Michalis Katsouris pri ulazu u trgovinu na licu ima fantomku

Grčki SKAI je objavio nove snimke sukoba navijača koji su se u noći s ponedjeljka na utorak dogodili u atenskoj četvrti Nova Filadelfija. Jedna od snimki navodno prikazuje i trenutke prije smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa.

Grci tvrde kako je Katsouris na snimci prikazan u plavoj majici i s motociklističkom kacigom na glavi. Snimka prikazuje kako ga više osoba udara ne, a Katsouris pada uz rub ceste. Predmete nije moguće jasno razabrati, no podsjećaju na svojevrsne palice. U trenutku kada se čini kao da se onesvijestio dvije osobe napuštaju mjesto događaja.

VEZANI ČLANCI

U petoj minuti i 56. sekundi priloga vidi se kako žrtva ulazi u trgovinu i ruši se iza hladnjače. Katsouris pri ulazu u trgovinu na licu ima fantomku. Snimku možete pogledati OVDJE.

Policija je u slučaju ubojstva identificirala pet glavnih osumnjičenih - Hrvata, Albanca i tri Grka. Prema novijim informacijama moguće je da je Katsourisa ubio drugi navijač AEK-a koji ga je zbog plave majice zamijenio za jednog od pripadnika Bad Blue Boysa.

GALERIJA Zagreb: Roditelji navijača uhićenih u Ateni okupili se pred Ministarstvom vanjskih poslova

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće
1/14

Policija se nada da će usporedba uzoraka DNK uzetih s tijela žrtve i uhićenih navijača dati nove informacije koje mogu pomoći definitivnoj identifikaciji počinitelja. Među informacijama koje bi mogle pomoći istrazi navodi se i kako počinitelj ima tetovažu na vratu, no točan dizajn nije moguće raspoznati.

VIDEO Utakmica visokog rizika: Policija objavila informacije o posebnoj regulaciji prometa i mjerama sigurnosti

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:43 15.08.2023.

svako pola sata stize neka nova snimka, kako je to moguce? grci muljaju sa istragom… navodno glavni osumnjiceni sad ima tetovazu? za po ure ce imat bradavicu na nosu i madez na guzuci

FA
Fake
13:55 15.08.2023.

EBLJ, ti samo nastavljaš sa svojim glupi....m komentarima ama baš na svakoj temi. Kod tebe je bit svega, što više popljuvati Hrvate. Dno dna.

PE
perun
16:28 15.08.2023.

velika većina BBB vratit će se kućama jer ih Grčka nema zašto zadržati, osim zbog huliganizma, ali oni su se tukli s navijačima AEK od kojih gotovo niti jedan nije uhićen pa onda valjda problema nije ni bilo!? nadam se samo da će ovi koji se vrate nakon grčkog pritvora doći pameti i prestati s ovakvim sranj...a i postati navijači, a prestati biti huligani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije