Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ULICAMA ROTTERDAMA

VIDEO Novinara Nove TV navijači u Nizozemskoj polili pivom i ometali tijekom javljanja

Screenshot Nova TV
15.06.2023.
u 10:37

Novinar Nove TV Marko Šepat javio se u popodnevne vijesti i imao je dosta problema s nekolicinom navijača

Hrvatska reprezentacija je u velikoj spektakularnoj utakmici nakon produžetaka pobijedila Nizozemsku 4:2 i plasirala se u finale Lige nacija, no isto toliko spektakularna je bila navijačka atmosfera, u kojoj su Hrvati i na stadionu i na ulicama bili brojniji i glasniji čak i od domaćina.

Na ulicama Rotterdama bile su mnogi navijači, ali i mnoge televizijske i novinarske ekipe. Novinar Nove TV Marko Šepat javio se u popodnevne vijesti i imao je dosta problema s nekolicinom navijača.

Naglasio je kako je atmosfera sjajna, no neki su je odlučili pokvariti. Navijači su ga polili pivom, a neki su ga namjerno ometali prilikom javljanja uživo. U kasnijem dijelu javljanja se vidi kako Šepat izvještava u košulju koja je natopljena pivom.

- Nizozemci jako vole svoje reprezentaciju, ali danas smo ih vidjeli možda sto. Hrvati su izdominirali. Ali, moramo reći da je prisustna prijateljska atmosfera između nizozemskih i hrvatskih navijača - rekao je Šepat tijekom javljanja, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Pričali smo s nekoliko grupica nizozemskih navijača i oduševljeni su s našim ljudima, koji su prijateljski nastrojeni. Nadali su se pobjedi  svoje reprezentacije, ali s jako puno respekta gledaju prema hrvatskoj reprezentaciji. 

Neki od navijača su i uređivali frizuru Šepatu, za što im se novinar tijekom javljanja zahvalio. Cijelo javljanje pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije