Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEP POTEZ

VIDEO Novak Đoković šetao ulicom i dao novac sviraču. Navijači su oduševljeni gestom

Fan stranica Novaka Đokovića
16.02.2023.
u 13:39

Srpski tenisač je zaradio brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama nakon što je nagradio jednog čovjeka

Najbolji tenisač svijeta i nedavni osvajač Australian Opena Novak Đoković odmara se od obaveza na terenu, a trenutno se nalazi u Srbiji gdje puni baterije pred izazove koji ga očekuju. Nole je tako posjetio Novi Sad i prisustvovao koncertu Željka Samardžića, ali i prošetao ulicama 'srpske Atene'.

Tom prilikom donirao je novac uličnom sviraču, a ova njegova gesta završila je na društvenim mrežama s brojnim pozitivnim komentarima. 

Ukoliko Đoković ostane prvi igrač svijeta do 27. veljače srušit će još jedan rekord. On, naime, prednjači po broju tjedana provedenih na prvom mjestu među tenisačima, ali postoji jedna tenisačica koja se može pohvaliti i duljom dominacijom u svom ženskom resoru.

Iako je završila igračku karijeru s 30 godina, legendarna Njemica Steffi Graf provela je na prvom mjestu WTA liste čak 377 tjedana, dakle dva više od Đokovića. No to je sad za Srbina sitnica i, rekli bismo, rutinski posao. On bi 20. veljače taj rekord mogao izjednačiti, a tjedan dana kasnije ga i nadmašiti.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
16:06 17.02.2023.

I što bi to Čanak poduzeo?

Avatar Moodleen
Moodleen
18:44 16.02.2023.

I hartija oduševljena džokonjićem. Pa mu viri, viri...

LI
liliZG
22:35 16.02.2023.

dnevna doza đokice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije