Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT NEDJELJOM

VIDEO Nino Bule: 'Ovo je prava istina o odlasku Nenada Bjelice iz Osijeka'

Zagrijavanje prije po?etka utakmice Lokomotiva - Osijek
Luka Stanzl/PIXSELL
16.10.2022.
u 14:47

Bule je ubrzo nakon smjene Nenada Bjelica napustio Osijek jer nije želio nastaviti bez dugogodišnjeg suradnika i prijatelja.

Nino Bule, pomoćnik Nenada Bjelice, u emisiji Sport nedjeljom urednika i voditelja Ante Breke, komentirao je aktualna zbivanja u hrvatskom nogometu.

U društvu Željka Jankovića, novinara Večernjeg lista, Bule je pričao o okolnostima odlaska iz Osijeka i taj rastanak usporedio s onim iz Dinama.

- Bile su to dvije povijesne sezone Osijek. Osim toga, klub smo podigli na novu razinu u svakom segmentu. Obećali su nam dati podršku koja je izostala i tu je Nenad Bjelica izgubio energiju... - pričao je, između ostaloga, Nino Bule. 

Kako se snašao Rene Poms u ulozi glavnog trenera, pročitajte OVDJE

>> Cijelu emisiju pogledajte u videu ispod

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Komentara 1

ZO
Zoran
18:19 16.10.2022.

Da im nije bilo Bjelice,sad bi bili tamo di je Gorica. Bilo je to čista sabotaža Bjelice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije