Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGAĐA SE

VIDEO Nikola Jokić kupovao pivo, a prodavačica iz BiH nije ga prepoznala: 'Ti si baš za košarku'

Foto: klix.ba
1/25
06.07.2023.
u 22:49

Susret NBA zvijezde i jedne blagajnice postao je viralni hit na društvenim mrežama

Goraždanima je večeras veliko iznenađenje priredio Nikola Jokić, ponajbolji svjetski košarkaš i prvak NBA lige koji se iznenada pojavio u jednoj trgovini u društvu prijatelja, a ubrzo je na društvenim mrežama podijeljen i video uradak.  Slavni košarkaš je na putovanju kroz Goražde sa prijateljima je svratio u trgovinu u goraždanskom naselju Baćci po pivo i sok.

Prodavačica na blagajni koja se zove Dina ga nije prepoznala, ali ga je nasmijala svojim komentarom, pa će Nikola sigurno ovu kupovinu pamtiti po tome.

- Joj sine koliki si, ti si samo za košarke - kazala mu je Dina, što je izazvalo opći smijeh. U međuvremenu se već znalo da je na tržnicu stigao nitko drugi nego Nikola Jokić, a prepoznao ga je radnik koji je radio na viličaru.

- Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi napravio posao, a poslije su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma nitko nije mogao vjerovati, ali događa se. Dina, radnica na blagajni sve nas je baš nasmijala. Mi smo naravno podijelili snimke. Ljudi su oduševljeni susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvijek dobrodošli i u Goražde i kod nas - ispričao je za BiH portal Klix.ba Dino Zorlak, vlasnik trgovine. 

VEZANI ČLANCI:

Video možete pogledati OVDJE

Komentara 16

TE
TexWiller
07:17 07.07.2023.

Baš dirljiva priča. A istovremeno i šaljiva, ali i s elementima pustolovnog trilera. Moglo bi Ministarstvo kulture odvojiti koji miliončić pa da se snimi i film. Mediji će ga bez problema nahvaliti.

TO
ToVuS
03:34 07.07.2023.

Zašto bi ga morala prepoznat..koga briga za te sa istoka.

ZG
zg1985
09:41 07.07.2023.

dadnimo mu ulicu u kozari bronxu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije