Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVI JE TRAŽENA ROBA

VIDEO Navijači slavnog kluba zazivaju Livakovića: 'Naš vratar je već dugo beskoristan'

KATAR 2022 - Zagrijavanje igrača uoči utakmice Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva
Igor Kralj/PIXSELL
15.01.2023.
u 21:43

28-godišnji vratar Dinama spominje se u kontekstu prelaska u nekoliko europskih velikana

Dominik Livaković uskoro bi mogao napraviti transfer karijere, odmah nakon završetka svjetskog prvenstva pisalo se da ga želi nekolicina europskih uglednika. Navijači Tottenhama na društvenim mrežama pišu da žele novog vratara nakon još jednog komičnog kiksa Huge Llorisa, 36-godišnjeg francuskog veterana koji je daleko od najboljih dana. 

Lloris je kiksao u gradskom derbiju protiv Arsenala koji je slavio 2:0, što je dodatno razljutilo engleske navijače, video možete pogledati OVDJE

- Da su ozbiljniji, shvatili bi da je Lloris gotov već par godina i išli bi po nekog poput Livakovića da ga zamijeni - smatra jedan navijač. 

 

 

- Nema razloga da su tu Kane, Son, Richarlison i drugi, s golmanom koji je beskoristan. Lloris je već godinama propao - mišljenje je drugog navijača Spursa. 

Ivan Perišić odigrao je posljednjih 15-ak minuta za Tottenham koji je ovim porazom ostao peti, s pet bodova zaostatka za Newcastleom i Manchester Unitedom koji su s vrijednim ‘kapitalom’ u borbi za Ligu prvaka u sljedećoj sezoni.

Standings provided by Sofascore

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
00:23 16.01.2023.

Po cemu je to Tottenham slavan?

Avatar Dzambo1
Dzambo1
07:15 16.01.2023.

Steta sto Livakovic nije otisao vec odavno iz Dinama u inostranstvo, mogao se pokazati vanka koliko je dobar vratar i do sad bi vec bija u nekom drugom vecem klubu....a ovak...godine idu....Dinamo bi moga ''lako'' biti torpediran u LP ove god. sa puno primljenih golova jer standardna ekipa se polako rasipa...a tek onda ''Liva'' ce tesko naci nesto bolje.....

BU
Bukva2
22:57 15.01.2023.

Ako je pametan i svjestan sebe prihvatiti će samo poziciju prvog vratara, nikakve zamjene ne dolaze u obzir, onda mu je bolje da ostane u Dinamu, nije mu ni doma loše svakako. Neka razmisli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije