Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija sporo reagirala

VIDEO Navijač sam obranio tribinu od horde huligana: Nakon poraza AZ-a napali obitelji igrača

Europa Conference League - Semi Final - Second Leg - AZ Alkmaar v West Ham United
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/4
19.05.2023.
u 20:28

Pa to je Knollsy, legenda engleskih tribina još od 80-ih! Čovjek koji živi za West Ham! - rekli su Englezi nakon što se snimka proširila društvenim mrežama

Huligani nizozemskog kluba AZ napravili su pravi skandal nakon završetka polufinalne utakmice Konferencijske lige protiv West Hama koju je njihova momčad izgubila. West Ham je u Alkmaaru pobijedio AZ 1:0 i tako se s ukupnih 3:1 plasirao u finale.

Dok su igrači na terenu slavili prolaz u finale, huligani koji prate AZ su preskočili ogradu svoje tribine i krenuli prema tribini na drugom kraju stadiona na kojem su bili smješteni navijači West Hama. U pokušaju da dođu do navijača, otišli su i prema loži i napali obitelji i prijatelje igrača gostujuće momčadi.

GALERIJA Manchester City bori se za tri trofeja: Uz svjetsku slavu, donose i stotine milijuna zarade

Europa Conference League - Semi Final - Second Leg - AZ Alkmaar v West Ham United
1/3

Reakcija policije i redara je bila spora i neodgovarajuća pa su igrači West Hama krenuli sami u obranu svojih najbližih. Na snimkama koje kruže društvenim mrežama vide se Michail Antonio i Flynn Downes kako preskaču reklamne panoe i guraju sa zaštitarima.

Dok su se igrači pokušavali probiti do lože, na tribinama je jedan navijač West Hama sam zaustavljao huligane. Stajao je na vrhu stepenica i udarcima šakama obarao jednog po jednog huligana koji se zaputio prema tribini, vrlo brzo mu je stiglo pojačanje te su zajedničkim snagama spriječili teške posljedice.

VEZANI ČLANCI:

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije fascinantnog čina krupnog i starijeg muškarca, a navijači West Hama su ga odmah prepoznali: „Pa to je Knollsy, legenda engleskih tribina još od 80-ih! Čovjek koji živi za West Ham!“ Svjedoci sa stadiona kažu da je Knollsy od huligana spasio i djevojku Thila Kerhera, braniča West Hama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije