Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
75 milijuna

VIDEO Modrićev kapetan pokazao nevjerojatnu kolekciju od koje staje dah

Instagram/Karim Benzema
19.12.2021.
u 12:55

Benzema je već ranije izjavio da voli raznolike automobile, a to je dokazano u videu jer su u kolekciji automobili kao što su BMW, Audi, Bentley, Mini Cooper, između ostalog

Jedan od najboljih nogometaša svijeta ako gledamo trenutnu formu, Karim Benzema, konačno je doveo svoj život u red. Riješio se svih skandala koji su ga proganjali te potpuno prodisao u Real Madridu gdje ove sezone u 22 nastupa ima gotovo pa nevjerojatnih 29 direktnih sudjelovanja u pogocima, 19 golova i 10 asistencija.

No, glavnom napadaču Reala i francuske reprezentacije ne ide dobro samo na nogometnom planu, nego i u kolekcionarskom.

Odavno je dobro poznata činjenica da je 34-godišnji Benzema strastven ljubitelj automobila, pa je tako iskoristio priliku pokazati svoju kolekciju u detaljnom YouTube videu.

Benzema je već ranije izjavio da voli raznolike automobile, a to je dokazano u videu jer su u kolekciji automobili kao što su BMW, Audi, Bentley, Mini Cooper, između ostalog. Benzema se inače i na Instagramu voli pohvaliti svojim 'zvijerima', a u jednom intervjuu rekao je da je na automobile potrošio oko 10 milijuna eura, dakle 75 milijuna kuna.

 

 

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:16 19.12.2021.

Modrićev kapetan pokazao nevjerojatnu kolekciju od koje staje dah i onda je bez daha dodao da je za daljne igranje uz balkanca spreman.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
17:07 19.12.2021.

Jel ovaj placa porez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije