Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN U GRADU
Povratak na članak

VIDEO Modrić stigao u Zagreb! Niti dan nakon sjajnog pogotka, maestro je u Hrvatskoj

U jeku povrataka u Hrvatsku nogometnu ligu, Modrić je ime koje bi navijači Dinama željeli vidjeti na plavome dresu. Poznato je da je Mirko Barišić nedavno telefonski razgovarao s njime

Komentari 5

FR
freeshooter
22:03 26.02.2024.

...uuuh pa to vuče na najveći transfer/povratak u hrvatski nogomet... maestro Luka se vraća u Dinamo... kakva bi to samo bila vijest, za Dinamo i hrvatski nogomet... i kako bi bilo dobro vidjeti te opet... Luka čekamo te... ale, ale dinamo ale...

VL
Avatar barba_arba
barba_arba
07:53 27.02.2024.

Pa ispunite mu tu jednu želju, da mali zaigra na Poljudu sa druge strane Marjana u bilom veštitu za klub za koji su navijali i pape mu i dida.

VL
NO
novabit
09:29 27.02.2024.

Luka imaš para za 20 generacija! Nije sve u parama. Vrati se u Donamo da gazimo Bajern, Real, City!! Kaj ćeš se kuhat u Emiratima, klima nije zdrava za organizam!

VL
ID
Ivo_didin
00:54 27.02.2024.

Još nije službeno, ali potpisao je za Dinamo 🙂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.