Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus pobijedio

VIDEO Modrić pokušao dodati petom pa ispao tragičar, Real nakon toga primio gol u 50. sekundi

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/2
03.08.2023.
u 09:27

U prijateljskoj utakmici Juventus je s 3:1 pobijedio Real Madrid

U prijateljskom susretu koji se odigrao u Orlandu, nogometaši torinskog Juventusa pobijedili su madridski Real s rezultatom 3:1, što je Madriđanima bio drugi poraz u nizu. U posljednjem odigranom susretu Real je također primio tri pogotka, izgubio je od Barcelone s 0:3.

Juventusu je trebalo tek 48 sekundi za prvi pogodak na susretu. Brzopoteznu, točnu i lijepu akciju složila je talijanska momčad tom prilikom, a sve je počelo pogreškom Realova igrača Modrića. On se u opasnoj zoni suparnika pokušao riješiti tako da Viniciusu odigra petom. Namjera dodavanja bez gledanja nije uspjela, a pas je presječen. Potom je McKennie pogodio vratnicu, a lopta se odbila na nogu Moisea Keana koji je bio strijelac za 1:0.

 

 

Taj pogodak prilično je usmjerio ostatak utakmice, jer je Real napadao i stvarao veći broj prilika, ali je Juventus bio itekako opasan kroz kontranapade. Jedna kontra rezultirala je drugim pogotkom. U 20. minuti McKennie je asistirao, a Timothy Weah zabio za 2:0.

Jedini pogodak Real je postigao u 38. minuti. Majstorski je sa svoje polovice asistirao Kroos, dok je egzekutor bio Vinicius Junior. Sve je zaključeno golom u 95. minuti. Iz blizine je pucao Dušan Vlahović, a lopta se od vratara Reala Courtoisa odbila u mrežu za konačnih 3:1.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u udarnoj momčadi Reala te je zamijenjen nakon sat vremena igre.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:56 03.08.2023.

kako je ovo moguce - "Taj pogodak prilično je usmjerio ostatak utakmice, jer je Real napadao i stvarao veći broj prilika" opet kontra HR i Modrica

CO
coska
09:36 03.08.2023.

Mislim..ono…koji naslov?!😳

PO
pocrn
21:51 03.08.2023.

nije to samo modric, ima jos mongo nogometasa koji su osjetili na svojoj kozi messia i djeciji vrtic barce pa su se toliko zanijeli igrom istih te pomislili da i on mogu raditi takve, nazovimo izmisljotinje….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije