Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

VIDEO Modrić izveo remek-djelo i oduševio svijet. Uništio je Cityevu zvijezdu od 90 milijuna eura

Real nakon jedanaesteraca svladao Manchester City za polufinale Lige prvaka, kazneni udarac promašili i Modri? i Kova?i?
Foto: Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
1/5
18.04.2024.
u 08:25

Hrvatski kapetan Luka Modrić novom je čarolijom oduševio navijače Reala i natjerao ih na pljesak.

Nakon fantastičnog prvog susreta u Madridu koji je završio s 3-3, Manchester City i Real u uzvratu na Etihadu nakon produžetaka odigrali su 1-1, pa je pitanje putnika u polufinale razriješeno udarcima s bijele točke. Na koncu su bili uspješniji Španjolci, Real je slavio s 4-3, uz promašene jedanaesterce hrvatskog kapetana Luke Modrića i njegova kuma Matea Kovačića

GALERIJA Guardiola: U bilo kojem drugom sportu dobili bi Real

Real nakon jedanaesteraca svladao Manchester City za polufinale Lige prvaka, kazneni udarac promašili i Modri? i Kova?i?
1/7

Modrić je novom čarolijom oduševio navijače Reala i natjerao ih na pljesak, u jednom trenutku imao je kontrolu lopte na sredini terena kad je na njega krenuo Argentinac Julian Alvarez koji je želio da ga pritisne i oduzme loptu. Međutim, Modrić je na uskom prostoru napravio nekoliko brzih promjena smjera i poslao je Cityjevu zvijezdu od 90 milijuna eura na travnjak. 

VEZANI ČLANCI:

– Poslao je Alvareza natrag u Argentinu – komentar je jednog od korisnika na platformi X, a ovaj video će sigurno vrlo brzo biti viralan na svim društvenim mrežama. Treba napomenuti da je engleski prvak bio daleko bolja momčad od madridskog Reala, ali kraljevi su se ipak uspjeli izvući na lutriju penala. 

– Ovo je nogomet. U bilo kojem drugom sportu mi bismo pobijedili – rekao je Guardiola poslije ispadanja. 

 

 

Komentara 10

XY
XYZ52
12:13 18.04.2024.

A kako je tek oduṣ̌evio navijače u .. Hrvatskoj I Dalića. Evo na kraju je karijere a Modrić joṣ̌ nije naučio pucati penale. Kovačić, maneken bio i ostao. Kad je stani, pani, nema ga nigdje. Dalić je zacijelo vidio tko ne bi trebao pucati penale na EU prvenstvu ako do njih dođe. Cijela utakmica niṣ̌ta drugo nego tuga od nogometsa. Na terenu skupina igrača koja nominalno vrijede nekoliko miljardi eurs, a ne znaṣ̌ tko je gori.

PA
Pametanumoruludih
15:43 18.04.2024.

Nije to nista posebno. A to sto vise nemoze dati gol iz penala Vas ne zanima.

KR
KritičarVL
10:59 18.04.2024.

....uništio.....pa vi niste normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije