Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda i bez Tita

VIDEO Messi zaključio 2012. još jednim, 91. pogotkom ove godine

Yaya Toure
Foto: Reuters
1/2
22.12.2012.
u 19:58

Slavljem kod Valladolida (3:1), još uvijek nepobijeđena Barcelona ostala je na devet bodova prednosti nad drugoplasiranim Atleticom.

Barcelona je 2012. zaključila pobjedom, a Lionel Messi novim pogotkom, ukupno 91. u ovoj kalendarskoj godini. Nova "žrtva" katalonskoga kluba bio je Valladolid koji je izgubio kod kuće 3:1. Osim Messija, koji je zabio pogodak za 2:0 u 59. minuti nakon što je samo minutu ranije promašio gotovo nemoguće, strijelci za Barcu bili su Xavi (43.) i Tello (90.), dok je Guerra zabio za domaće u 89., smanjivši u tom trenutku rezultat na 2:1.

Blaugrana je tako prvi dio prvenstva zaključila 16. pobjedom u 17 nastupa, a pritom ima samo jedan remi. Zadržali su Katalonci i devet bodova prednosti nad prvim pratiteljem, madridskim Atleticom.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
07:55 23.12.2012.

Vrlo interesantno prvenstvo sa "strasnom" konkurencijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije