Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

VIDEO Messi i Higuain za rutinsku pobjedu gaučosa kod Čilea

\'Lionel Messi, Argentina Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
17.10.2012.
u 09:12

Nakon devet kola Argentina je i dalje vodeća na ljestvici sa 20 bodova, Ekvador ima 17, Kolumbija 16

Osim europskih, igrale su se u utorak i južnoameričke kvalifikacije za odlazak na SP.

Argentina je sa 2:1 svladala Čile pogocima Lionela Messija i Gonzala Higuaina. Messi je pogodak zabio u 28. minuti sjajno prevarivši obranu, a tri minute kasnije strijelac je bio Realov napadač udarcem zdesna s desetak metara. U sudačkoj nadoknadi počasni pogodak za domaćine postigao je Gutierrez.

– Znali smo da nam Čileanci mogu skriti loptu i napraviti probleme te sam zato tražio stalnu koncentraciju u obrani. I imali smo je, a moji napadači su priča za sebe. Oni ne griješe – rekao je argentinski izbornik Alejandro Sabella.

U drugim utakmicama Bolivija je svladala Urugvaj sa 4:1, Paragvaj Peru sa 1:0, Venezula Ekvador 1:1.

Nakon devet kola Argentina je i dalje vodeća na ljestvici sa 20 bodova, Ekvador ima 17, Kolumbija 16, Venezuela 12 , urugvaj 12, Čile 12, Bolivija osam, Peru osam, a Paragvaj sedam.

Komentara 2

Avatar gamboa
gamboa
10:45 17.10.2012.

Konačno Mesi igra kako zna i za Argentinu

JE
Jeti
11:18 17.10.2012.

Messi je zabio Čileancima u 28 minuti sjajno prevarivši obranu urugvajaca... odlično, stvarno je nasljednik malog zelenog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije