Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA SCENA

VIDEO Leona Popović doživjela iznimno neugodan pad, ali je u igri za postolje!

Screenshot HRT
07.01.2024.
u 10:11

Popović je sjajno odskijala u prvoj vožnji koju je postavio njezin trener Goran Rački i na diobi je drugog mjesta, s 26 stotinki zaostatka za vodećom Slovakinjom Petrom Vlhovom, a isti zaostatak za Vlhovom ima i njemačka skijašica Lena Duerr

Najbolja hrvatska slalomašica Leona Popović (26) će se boriti za postolje u šestom slalomu sezone Svjetskog kupa za skijašice koji se održava u slovenskoj Kranjskoj Gori. 

Popović je sjajno odskijala u prvoj vožnji koju je postavio njezin trener Goran Rački i sad je na diobi drugog mjesta, s 26 stotinki zaostatka za vodećom Slovakinjom Petrom Vlhovom, a isti zaostatak za Vlhovom ima i njemačka skijašica Lena Duerr.

VIDEO Mikić i Živković pokazali su da su veliki talenti Dinama

U završnici Leonine vožnje naša skijašica je doživjela jedan prilično neugodan pad. Na pretposljednjim vratima je bila izbačena iz ravnoteže te je u cilj doslovno ušla leteći, ali je uspjela, unatoč padu, posljednja vrata skijama proći s prave strane. 

Čini se da je Leona dobro prošla nakon tog pada. Odmah se pridigla i dojam je da je prošla bez ozljeda. To znači da će se u drugoj vožnji boriti za svoje treće slalomsko postolje u karijeri. Video Leonine vožnje pogledajte OVDJE.

Veliko iznenađenje prve vožnje u Kranjskoj Gori je odustajanje najbolje slalomašice svijeta, Amerikanke Mikaele Shiffrin koja je u gornjem dijelu staze zajahala vrata i tako ostala bez plasmana. 

VEZANI ČLANCI:

Druga hrvatska predstavnica na utrci, 19-godišnja Zrinka Ljutić je imala jednu veliku grešku u gornjem dijelu staze, u cilj ušla sa zaostatkom od 3 sekunde i 33 stotinke, ali se na kraju uspjela izboriti za drugu vožnju budući da je prvu završila na 29. mjestu.

Druga vožnja šestog slaloma sezone Svjetskog kupa za skijašice na rasporedu je od 12 sati i 30 minuta, a možete ju pratiti na Drugom programu HRT-a i na HRTi online platformi.

Foto: FIS

Komentara 3

ED
edvardl
10:40 07.01.2024.

Bravo Leona!

DM
drazen.muhvic
12:21 07.01.2024.

Ono kada doslovno shvatiš trenera kada ti kaže: "Baci se na glavu!"

Avatar Aurel
Aurel
10:40 07.01.2024.

specifičan stil ulaska u cilj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije