Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UZBUDLJIVE UTAKMICE

VIDEO Legendarni Brozo oduševio navijače: 'Ovaj se čovjek nikada ne umara'

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Ahli
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
23.09.2023.
u 10:10

Al Nassr, u kojem uz Marcela Brozovića igraju Cristiano Ronaldo, Sadio Mane i Aymeric Laporte, trenutno se nalazi na petome mjestu ljestvice saudijske lige ispred šestoplasiranog Al Ahlija kojeg su u petak pobijedili rezultatom 4:3

U jučerašnjoj utakmici 7. kola saudijskog prvenstva Al Nassr je izborio pobjedu na Al Ahlijem rezultatom 4:3. Obje momčadi pune su zvijezda europskog nogometa. Za Al Nassr nastupili su Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Aymeric Laporte i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Vatreni je svojom izvedbom i postupcima nakon utakmice oduševio navijače. Odigrao je više od 100 minuta koliko je trajala utakmica. Zatim je na teren izveo sina i još jednog dječaka te s njima igrao nogomet, a navijači na tribinama slavili su golove dječaka. Na društvenim mrežama pojavili su se komentari: "Ovaj se čovjek nikada ne umara."

GALERIJA Ronaldo promašio gol sa dva metra pa bespomoćno podignuo ruke

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Ahli
1/4

Al Nassr je trenutno na petome mjestu ljestvice saudijske lige ispred šestoplasiranog Al Ahlija. Za protivničku momčad nastupali su Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Franck Kessie i Edouard Mendy. Na prvome mjestu ljestvice je aktualni prvak Al Ittihad za kojeg igraju N'Golo Kante i Karim Benzema. Neymarov Al Hilal nalazi se na drugome mjestu.

VIDEO Veliki povratak na pomolu: Dalić sprema iznenađenje među reprezentativcima?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije