Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vn miami

VIDEO Leclerc izletio sa staze i napravio kaos i najluđi startni poredak za sutrašnju utrku

Sportklub/Screenshot
06.05.2023.
u 23:35

Staza oko NFL stadiona Miami Dolphinsa ne nudi mnogo prilika za pretjecanja, a vrijeme bi moglo biti ključni faktor jer se najavljuju pljuskovi kiše. Utrka u Miamiju počinje u nedjelju u 21.30 sati.

Meksikanac Sergio Pérez (Red Bull) startat će s "pole positiona" na Velikoj nagradi Miamija u nedjelju, petoj utrci sezone Formule 1. Sergio Perez kreće u lov na svoju treću ovogodišnju pobjedu u utrci Formule 1 s pole positiona, jer je Meksikanac postavio najbolje vrijeme kvalifikacija na Miami International Autodromu u svom Red Bullu.

Koristio mu je i rani završetak sesije zbog nesreće vozača Ferrarija Charlesa Leclerca. Na drugom i trećem mjestu su Fernando Alonso u Aston Martinu i Carlos Sainz u drugom Ferrariju, a vodeći u prvenstvu Max Verstappen bio je deveti.

Nizozemac, čiji je prvi pokušaj brzog kruga pokvaren pogreškom, zaostaje samo šest bodova za timskim kolegom Perezom, koji je, kao i Verstappen, ove godine osvojio dvije utrke.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

George Russell nije prošao dalje od šestog mjesta, rekordni svjetski prvak Lewis Hamilton nije uspio niti ući u treći i posljednji kvalifikacijski segment i na 13. je mjestu.

Staza oko NFL stadiona Miami Dolphinsa ne nudi mnogo prilika za pretjecanja, a vrijeme bi moglo biti ključni faktor jer se najavljuju  pljuskovi kiše. Utrka u Miamiju počinje u nedjelju u 21.30 sati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije