Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijačke koreografije

VIDEO Kohorta bakljadom prekinula utakmicu s Hajdukom, pogledajte i transparent koji su podigli

Osijek: Utakmica između Osijeka i Hajduka u 25. kolu Prve HNL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
12.03.2023.
u 19:41

Prekinuta je utakmica i ranije kada je u blizini pomoćnog suca doletio topovski udar, no na sreću sudac je prošao bez ozljeda.

Osijek i Hajduk susreli su se u Gradskom vrtu u derbi utakmici 25. kola SuperSport Prve HNL. Domaćini su priredili siromašnu predstavu te je Hajduk puno uvjerljivije stigao u prvom poluvremenu do vodstva 2-0.

Bio je ovo jubilarni stoti derbi Osijeka i Hajduka u hrvatskim okvirima te druga pobjeda Splićana u gostima protiv ovog suparnika tijekom ožujka. Prvog dana ovog mjeseca Hajduk je kod Osijeka pobijedio 2-1 u četvrtfinalu Kupa.

A osim na terenu obilježio se i na tribinama. Prvo je nakon 50 minute počela bakljada Kohorte koja je kratko prekinula utakmicu dok su na terenu intervenirali vatrogasci, a službeni spiker molio je navijače da ne bacaju baklje.

Prekinuta je utakmica i ranije kada je u blizini pomoćnog suca doletio topovski udar, no na sreću sudac je prošao bez ozljeda.

Zanimljiva je i poruka koju su navijači Osijeka poslali s tribina na transparentima: "Tuđi čovjek nikad neće znati što to veže slavonske Jude"

12.03.2023., Osijek - SuperSport Hrvatska nogometna liga 25. kolo, NK Osijek - HNK Hajduk. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Time su se osvrnuli na one navijače iz Slavonije koji podržavaju Hajduk parafrazirajući pritom stihove dalmatinske pjesme koji kažu - Tuđi čovik nikad neće znati što to veže dalmatinske 'jude -

Inače, policija je ranije ovu utakmicu proglasila susretom visokog rizika.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
08:51 13.03.2023.

Poruka osjecana je kristalno jasna i glasi:Nemogu baklje bacati samo torcidasi mozemo imi ostali.Mozemo ako hocemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije